• Doom •
• Doom •
Szavazás1
1
Tetszik Neked ez a weboldal?

Nagyon
Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Kép
 
.
 
Életrajzok
 
Gyertya...
 
Versek
 
Novellák
 
Szavazás 2
2
Melyik sört szereted jobban?

Soproni
Borsodi
Amstel
Dreher
Becks
Arany Ászok
Steffl
Kanizsai
Szalon
Kőbányai
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
-

 
utolsó...
 
.-
 
Bandatörténetek
 
Szavazás 5
5
Milyen stílusod van?

Rock
Heavy Metal
Gothic
Skinhead
Punk
Black Metal
Hard Rock
Rockabilly
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
KéP

 
Filmajánló
 
Interjúk
 
.
 
küldj emailt nekem

http://www.exxtreme.gportal.hu/portal/exxtreme/image/gallery/1345678334_47.gif

 
Nevermore
A seattle-i Nevermore már rendszeres fellépőnek nevezhető a magyar színpadokon, és ebben nyilvánvalóan a hűséges hazai rajongóbázisnak is benne van a keze. Legutóbb a Metal Mania fesztivál 2006-os kiadásán örvendeztettek meg bennünket, ahol közvetlenül a koncertjük után beszélgettem néhány percet a kellemes egyéniséggel megáldott Jeff Loomis gitárossal.

Jeff: Előre szólok, hogy nincs rendben a hallásom, szóval majd hangosan kell beszélned hozzám.

Thinice: No, csak nem ekkora volt a hangerő?

Nem, azt hiszem, ez még a tegnapi repülés óta tart.

Neked is gond van a dobhártyáddal?

Á, csak annyira gyorsan szállt le a gép, hogy pattogni kezdett a dobhártyám, és azóta sem jött helyre. Szóval, csak hangosan, ha-ha!

Oké. Először is érdekelne, hogy tetszett a mostani Nevermore buli, milyen volt a hangulat?

Nagyon jó volt, mondjuk a hangosítás nem volt teljesen rendben, a hangminőségre voltak panaszaink. De ettől függetlenül nálatok mindig jól érezzük magunkat, szeretünk ennek a közönségnek játszani.

Szóval volt már ennél jobb bulitok is nálunk.

Igen, ezt meg nevezhetjük a második legjobbnak…

Melyik lenne az első?

Akárhányszor itt vagyunk, mindig óriási hangulat van…

Igen, főleg amikor a fél közönség a színpadon ugrál…

Hát igen, ha-ha! Az nem volt semmi, amikor vagy négy éve itt játszottunk egy kisebb klubban…mi is volt a neve?

E-klub.

Igen, igen. Na, ott aztán tényleg őrület volt! Errefelé nagyon elkötelezettek a rajongók, és szívből támogatják a zenénket, ezért is igyekszünk mindig visszatérni és nálatok koncertezni. Eddig minden alkalom nagyon élvezetes volt számunkra.

Esetleg az is lehet, hogy felkerülünk a készülő Nevermore koncert DVD-re?

Egyelőre nem tudom. Jelenleg próbáljuk összeszedni hozzá a különböző anyagokat. Valami rengeteg anyag összejött már, koncertfelvételek a világ minden tájáról, de biztos vagyok benne, hogy lesz rajta valamilyen Magyarországról származó felvétel is. Elég nehéz végigrágni magunkat a rengeteg szerkesztési munkálaton, meg összeszedni minden anyagot amit szeretnénk látni a DVD-n, de azt hiszem, nyáron már meg is leszünk mindezzel.

Tényleg?

Igen. Először is lesz rajta egy igazán ütős koncert, aztán, tudod, kellenek a kulisszák mögötti extra anyagok, hülyéskedések is, ha-ha! Igazából rápakolunk mindent, amit a rajongóink már olyan régóta szeretnének látni tőlünk. Szerintem nagyon istenes lesz.

Mi a helyzet a legutóbbi nagy koncertkörúttal, a Gigantour-ral? Sikeres volt, megérte nektek?

Először is meglehetősen furcsa volt, mert megnyitott számunkra egy teljesen új közönséget.

Mondhatjuk, a saját közönségeteket.

Igen. Mi voltunk az első banda, akik felléptek a nagyszínpadon, és ez néha elég hülyén jött ki, mert olykor eléggé gyér tömegnek játszottunk. Ugyanakkor voltak óriási bulik is, fenomenálisak, ami azért volt nagy élmény számunkra, mert azelőtt még soha nem játszottunk arénákban és ekkora színpadokon…szóval, ez valami új és hihetetlen volt. Ezért is tartozunk köszönettel Dave Mustaine-nek a Megadethből, hogy mindezt elérhetővé tette számunkra.

Van még olyan szeglete a világnak, ahová nagyon szeretnétek eljutni? Ahol van még számotokra meghódítani való közönség?

Igen, azt hiszem, hogy a Nevermore számára Japán egy ilyen ország. Eddig még soha nem játszottunk náluk, ami azért érdekes, mert a korábbi bandáink, így a Sanctuary is, nagyon sikeresek voltak Japánban. Így aztán okunk van remélni, hogy nekünk is jó helyünk lesz ott, nagyon szeretnénk ott is fellépni, és remélem, hogy valamikor a jövőben össze is jön. Szóval, Japán, igen.

Mi újság a szólóalbumoddal? Alakulgat?

Igen, alakulgat, éppen mostanában elég sokat demózgatok otthon, összeszedem az ötleteimet, és azt hiszem nyáron neki is látok a komolyabb felvételeknek.

Remek.

Bizony. Ez olyasmi, amit mindig, egész életemben szerettem volna megcsinálni, és nagyon jó érzés, hogy most végre eljött az idő, amikor tényleg megcsinálhatom. És hogy mit fognak hallani rajta a rajongók? Nos, egész életemben nagy rajongója voltam a neo-klasszikus korszaknak, tudod, Jason Becker, Marty Friedman, Yngwie Malmsteen…rengeteg hatásom és inspirációm jön ezektől a zenészektől, ezért is szeretnék csinálni valami hasonlót magam is.

Tudod már, hogy kivel fogsz dolgozni az albumon?

Nem, még nem igazán. Folyamatosan gondolkozom rajta, kit szeretnék hallani rajta, kivel csináljam. Abban biztos vagyok, hogy teljesen más zenészekkel szeretnék dolgozni, tehát a Nevermore-tól teljesen független felállást szeretnék összehozni. Eszembe jutott Reno [Kiilerich, dobos] aki a Vile-ból lehet ismerős, meg a Dimmu Borgirból, és ha jól tudom, a Dew-Scented-del is játszott egy ideig. A basszusgitárosra egyelőre nincs kész ötletem. Meglátjuk. Még keresem a megfelelő embert.

Van esetleg valami eddig felfedezetlen terület is számodra, amivel még szeretnél kezdeni valamit?

Úgy érted, a szólóalbumon?

Igen, akár.

Talán van ilyen is. Például mindig is érdekelt mondjuk a jazz, és elképzelhető, hogy valamilyen formában visszaköszön még a zenémben a jazz-hatás. Ez olyasmi, amivel még soha nem foglalkoztam, de érdekes lenne bemerészkedni olyan zenei területre, ahol még eddig nem jártam.

Feltennék még néhány kérdést a kollégáktól. Többen is tudni szeretnék például, miért mondtátok le a ProgPower USA fellépéseteket.

Gyakorlatilag annyi történt, hogy eredetileg a Disturbed-del mentünk volna egy rövidebb turnéra, de az énekesük beteg lett, konkrétan a hangja nem működik rendesen, ezért aztán úgy döntöttek, hogy az egész turnét elhalasztják szeptemberre. Ez meg számunkra azt jelentette, hogy le kell mondanunk a ProgPower-t, mert akkor éppen a Disturbed-del turnézunk.

Szóval, semmi extra, csak az időponttal volt gond.

Igen, végülis. Tehát nem arról van szó, hogy direkt lemondtuk volna, vagy bármi ilyesmi, csak hát éppen abban az időpontban a Disturbed-del leszünk Európában, ezért nem tudjuk elvállalni. Elég gáz, mert szívesen felléptünk volna ott, de ez van…talán majd legközelebb.

Ezen a Metal Mania fesztiválon volt olyan banda, amit megnéztél? Érdekel valamelyik?

Persze, már nagyon régóta óriási Soilwork fan vagyok, és most is előjöttem, hogy belelessek a műsorukba. Nagyon jók voltak!

Zárásnak még egy kérdés: mit gondolsz a Communic bemutatkozó lemezéről, a Conspiracy In Mind-ról? Eljutott hozzád az anyag?

Nem lep meg a kérdés, ha-ha! Hát igen, mindenki hozzánk hasonlítja őket. És meg kell vallani, hogy a hangzás tekintetében igencsak úgy szólalnak meg, mint a Nevermore.

Végülis mit érzel ezzel kapcsolatban? Dühös vagy, vagy inkább büszke?

Nem, abszolút nem vagyok dühös rájuk. Sőt, volt alkalmam meghallgatni a zenéjüket, és őszintén szólva én nem is látom a hasonlóságot úgy, mint mások. Nem tudom. Rengetegen mondják, hogy koppintanak minket, de szerintem simán lehet, hogy egyszerűen hatással vagyunk rájuk, az pedig nem is rossz dolog. Szóval, igen, valójában inkább büszke vagyok.
 
Óra
 
18
 
save...
 
IP
IP
 
Szavazás 3
3
Mióta hallgatsz Rock zenét?

60 as évek
70 es évek
80 as évek
90 es évek
2000 es évek
Nem hallgatok Rock zenét
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Számláló
Indulás: 2006-05-20
 
NE LOPJ!!!
 
Hold

Holdfázis
 
Szavazás 4
4
Hány éves vagy?

18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 -
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
névnap
 
Hányszor?
 
Figyelem!
 
Kezdőlap
Beállítás Kezdőlapnak!
 
Hírlevél!
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Metal fajták
 
Szavazás6
7
Mi a véleményed a Skinheadekről?

Szeretem őket
Nem szeretem őket
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Mi a Sátánizmus?
 
Stephen King Könyv ismertető
 
.x.
 
Dalszövegek
 
Állatom
adopt your own virtual pet!
 
Copyright
Copyright ˆ DoomŸ
 
t
 
Gyere
 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!